Dette websted er en informationstjeneste fra (information leveret i henhold til afsnit 5 German Telemedia Act):

MC-BAUCHEMIE MÜLLER GmbH & Co. KG

Chemische Fabriken

Am Kruppwald 1-8

46238 Bottrop

Tyskland

 

Repræsenteret af:

Personligt ansvarlig partner: Uwe Dowiasch,

MC-Bauchemie Müller GmbH, Virksomhedsregistrering: HR B 888 ved byretten i Essen, administrerende direktører: Dr. Ekkehard zur Mühlen, Nicolaus M. Müller.

 

Kontakt:

Tlf.: +49 20 41 101-0

Fax +49 20 41 101-400

E-mail: info(at)mc-bauchemie.com

 

Registrer tilmelding:

Retslig formular: KG

Hovedkontor: Essen

Virksomhedsregistrering: HR A 1052 ved byretten i Essen

 

Moms:

Moms-id-nummer i henhold til afsnit en tysk lov om merværdiafgift: DE 11 98 80 525

 

Kontaktperson for spørgsmål vedrørende dette websted:

Saki M. Moysidis, Marketing og kommunikation

Telefon: (0 20 41) 101-0

Telefax: (0 20 41) 101-688

E-mail: webmaster(at)mc-bauchemie.de

 

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen giver en platform til online konfliktløsning: .

Se vores e-mail ovenfor.

Vi deltager ikke i online konfliktløsning hos voldgiftsnævn for forbrugere.

 

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbydere er vi ansvarlige for eget indhold af disse websteder i henhold til afsnit 7, paragraf 1 i German Telemedia Act (TMG). Ifølge afsnit 8 til 10 i German Telemedia Act (TMG) er tjenesteudbydere ikke forpligtet til permanent at overvåge indsendte eller lagrede oplysninger eller at søge efter beviser, der indikerer ulovlige aktiviteter. Juridiske forpligtelser til at fjerne oplysninger eller til at blokere brugen af oplysninger forbliver ubestridte. I dette tilfælde er ansvar kun mulig på tidspunktet for viden om en specifik lovovertrædelse. Ulovligt indhold fjernes straks så snart, vi får kendskab til det.

Vi har været meget omhyggelige med hensyn til indholdet på vores websider. Vi kan dog ikke garantere, at alle oplysninger på vores websider er korrekte eller komplette.

Oplysningerne på vores websider skal forstås som generelle oplysninger om MC. De kan hverken erstatte ekspertrådgivning eller fungere som produktinformation eller rådgivning om anvendelse eller håndtering af MC-produkter.

Hvis du har specielle forespørgsler om vores produkter og tjenester, beder vi dig om at kontakte os via disse websider eller henvende dig direkte til et af vores servicecentre.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for direkte eller indirekte skader eller mangler, der skyldes brug af disse oplysninger.

Oplysningerne på disse websider revideres konstant og kan ændres uden forudgående varsel. Det resulterer ikke i nogen form for ansvar.

 

Ansvar for links

Vores tilbud inkluderer links til eksterne tredjeparts websteder. Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse websteder, derfor kan vi ikke garantere for dette indhold. Udbydere eller administratorer af linkede websteder er altid ansvarlige for deres eget indhold.

De linkede websteder blev kontrolleret for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for oprettelsen af linket. Der blev ikke registreret ulovligt indhold på tidspunktet for oprettelsen af linket. Der kan ikke pålægges en permanent overvågning af indholdet på de linkede websteder uden rimelige indikationer af, at der er registreret en overtrædelse af loven. Ulovlige links fjernes straks så snart, vi får kendskab til dem.

 

Ophavsret

Indhold og samlinger, der offentliggøres på disse websteder af udbyderne, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, redigering, distribution samt brug af enhver art uden for ophavsretslovens anvendelsesområde kræver en skriftlig tilladelse fra forfatteren eller ophavsmanden. Downloads og kopier fra disse websteder er kun tilladt til privat brug. Den kommercielle brug af vores indhold uden tilladelse fra ophavsmanden er forbudt.

Ophavsretlige love fra tredjeparter respekteres, så længe indholdet på disse websteder ikke stammer fra udbyderen. Bidrag fra tredjeparter på dette websted er angivet som sådan. Hvis du bemærker overtrædelser af ophavsretsloven, bedes du dog informere os. Sådant indhold fjernes straks.

 

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123