Udfordringer og løsninger

Et af de vigtigste mål for enhver producent af konkrete varer er at opnå høj produktionsproduktion uden tab af produktkvalitet. Betonvarer produceres hovedsageligt af jordfugtige betoner. På grund af deres meget lave vandindhold er de naturligvis vanskelige at komprimere. En særlig udfordring ligger i at optimere blandingens grønne styrke for at sikre hurtig og økonomisk produktion. Et fejlfrit udseende er lige så vigtigt, især i tilfælde af farvede betonprodukter. At opnå fremragende farveglans betyder, at man effektivt reducerer uønsket udblomstring. Med vores komprimeringshjælpemidler og massehydrofober støtter vi dig i den omkostningseffektive fremstilling af betonprodukter af højeste kvalitet.

Optimal bearbejdning og komprimering

Concrete Goods
Concrete Goods
Concrete Goods
Forarbejdnings- og komprimeringshjælpemidler til betonvarer af høj kvalitet

Vi tilbyder producenter multifunktionelle tilsætningsstoffer, der er skræddersyet til produktion af højkvalitetsbetonvarer. Vores hjælpemidler og agenser skaber en smøreeffekt mellem stålformen og betonen, hvilket hjælper med at forbedre overfladekvaliteten af varerne, når de først er strippet.

Intensivere farver og reducere udblomstring

Massehydrofober for en upåklagelig finish

Vores additiver af betonprodukter af høj kvalitet kombinerer fremragende behandlingsegenskaber med en kraftig hydrofob effekt. Dette reducerer udblomstring og forbedrer udseendet af farvede betonprodukter.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123