Holdbar reparation og
beskyttelse af
betonkonstruktioner

Uanset om dit arbejde indebærer betonreparationer, overfladebeskyttelse, vandtætningsindsprøjtning eller fælles tætningsapplikationer, tilbyder vi dig - planlæggere, arkitekter, udviklere og ansvarlige offentlige myndigheder - innovative produktsystemer bakket op af et unikt serviceniveau og support.

Sikring af stabilitet, modstand og holdbarhed

Opførelse og reparation af broer, tunneler, parkeringshuse i flere etager, lufthavne, havnefaciliteter og endda spildevandsanlæg er normalt meget komplekse virksomheder. Sådanne projekter har enorm betydning for udviklingen af et land og udføres således ofte under offentlighedens blænding. Selv små defekter eller fejl kan medføre dyre konsekvenser, påvirke omdømme negativt og i ekstreme tilfælde endda bringe liv i fare. Med vores produktsystemer og service er vores kunder i stand til permanent at sikre stabilitet, modstand og holdbarhed af sådanne strukturer.

Skræddersyede løsninger til industrien

Det samme gælder vores industrikunder. Til dem tilbyder vi løsninger, der er lige så forskellige og individuelle som de specifikke krav til hvert enkelt job. Fra kemisk og mekanisk meget modstandsdygtig, WHG (Water Resources Act) -kompatible industrigulve til den kemiske industri til ledende gulvsystemer til elektronik og overfladebelægninger med høj densitet og beskyttelses- og reparationssystemer til separatorer og rensningsanlæg.

Et godt produkt er imidlertid i sig selv ikke nok til at sikre en virksomheds succes. Professionel anvendelse er lige så vigtig. Så vi træner regelmæssigt applikatorer i den korrekte brug af vores produktsystemer. Udover det støtter vores erfarne medarbejdere også planlæggere, arkitekter og udviklere både under planlægningsfasen og på stedet og står skulder ved skulder med dem, når de gennemfører deres bygge- og reparationsprojekter.

 

Fields of Expertise

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123