Udfordringer og løsninger

Præcisionsbetonanlæg er konstant under pres. De er nødt til at designe fabrikationslinjer effektivt og levere levering i rette tid. MC hjælper dem med at tackle deres udfordringer med succes med innovative systemløsninger til optimering af friske og hærdede betons egenskaber i produktionen af præfabrikerede betonelementer og af en bred vifte af betonkosmetiske produkter, hærdningsmidler og højtydende monteringsmørtel. Vi tilbyder vores partnere en komplet pakke til hele proces- og ydeevnekæden ved en præfabrikeret betonproduktion og omfattende fordele for deres produktionseffektivitet såvel som deres kunder.

FORBEDRING AF BETON I ALLE ASPEKTER

Højtydende superplastificeringsmidler til højstyrkebeton

I mere end 20 år har vi udført forskning inden for polycarboxilatethere og skabt vores egne PCE-polymerråmaterialer til højtydende superplastificeringsmidler. Et resultat af denne igangværende udviklingsindsats er produktlinjen MC-PowerFlow. Produktionen i vores eget meget moderne polymerisationsanlæg giver os mulighed for at udvikle og producere tilpassede løsninger, der imødekommer dine specifikke krav.

 

Et kendetegn ved superplastiseringslinjen MC-PowerFlow er den enorme ydeevne med hensyn til de vigtigste krav, der er relevante for præfabrikeret betonproduktion. Ved markant at reducere den krævede mængde vand tillader denne linje opnåelse af højstyrkebeton, specificeret gennem lavt vandindhold og lave w / c-forhold.

OPNÅ MAKSIMAL MODSTAND

Forbedret styrke, tæthed, modstand og holdbarhed

Ved anvendelse af Centrilit-tilsætningsstoffer opnår præfabrikerede betonproducenter resultater, der går langt ud over de konkrete krav, der er specificeret i relevante standarder. Forbedrede ydelsesparametre inkluderer bøjnings- og trykstyrke, tæthed og modstandsdygtighed over for skadelige stoffer, hvilket sikrer betonelementer med forbedret holdbarhed. Yderligere fordele består i overfladekvalitet og farvning af betonen samt en omkostningseffektiv fremstillingsproces. Disse fordele åbner nye muligheder for din positionering blandt arkitekter og entreprenører.

De høje opnåede bøjnings- og trykstyrkeværdier tillader mange kreative muligheder for kunder. Indviklede design eller tyndvæggede facadeelementer er blot to eksempler på anvendelsesområdet, som denne form for højtydende beton kan sættes i moderne arkitektur.

Tilbyder konkrete blandinger til forskellige præstationsprofiler

Pålidelige løsninger til alle teknologisk krævende betonspecifikationer

Ud over vores højtydende superplastificeringsmidler og tilsætningsstoffer til særlige krav, tilbyder vi også et bredt spektrum af betonblandinger for at sikre, at vores kunder får nøjagtige de rigtige løsninger, så de med nøjagtighed kan kontrollere egenskaberne af deres friske og hærdede beton . Fra blødgørere og superplastificeringsmidler, hærdningsacceleratorer og lufttilførselsmidler til stabilisatorer, viskositetsmodifikatorer og injektionshjælpemidler: For hver funktionel gruppe har vi udviklet specielle produktlinjer med forskellige ydelsesprofiler. Med hensyn til individuelle krav til betonegenskaber såvel som fremstillingsprocesser eller tilgængelige råmaterialer tilbyder vi vores kunder en optimal løsning til enhver opgave.

AKTIVERING AF PÅLIDELIG SEPARATION OG HØJKVALITETSBETONOVERFLADER

Slip, beskyt og pleje

Vores frigørelsesmidler fra Ortolan-produktfamilien muliggør enkel og pålidelig adskillelse mellem forskalling og beton. Som resultat opnår du en førsteklasses lysbeton og en beton med reducerede porer og blæsehuller. Samtidig har agenten ingen indflydelse på hærdningen eller farvningen af din beton. Det tjener til at beskytte og vedligeholde forskallingen og sikre beton med en overflade af høj kvalitet.

ANSIGTSLIFTNING FOR BETONE OVERFLADER

Rettelse af uønskede resultater med konkret kosmetik

Få brudte kanter, honningkamme, porer, hulrum og farveforskelle til at forsvinde. Takket være optimal vedhæftning til betonsubstratet tilbyder de beton kosmetiske produkter fra MC særdeles gode applikationsegenskaber - inklusive til arbejde over hovedet. Det unikke udvalg af farver i vores ne- og super ne-fyldstoffer sikrer også en høj grad af kreativ frihed.

 

Til reproduktion af overflader, der ikke udsættes for mekanisk belastning, er Nafuquick og Emcefix betonfyldstoffer de rigtige valg. De er designet til udglatning og tætning af porøsiteter, hulrum og præstøbte elementfuger og giver hurtig overfladefinish. De to-komponent, hurtighærdende Reparoxyd-polymermørtel er specielt formuleret til reparation af mekanisk belastede betonoverflader. Gennem betonretouchering med Repacryl kan du skabe et perfekt betonudseende med retfærdigt ansigt.

Sikrer permanent stabile forbindelser

Optimale klæbeopløsninger med specielle mørtel og injektionsmidler

Specielle mørtel og injektionsprodukter fra MC sikrer en holdbar forbindelse af præfabrikerede betonelementer. Den brede vifte af produkter tilbyder alsidighed i applikationer, nem håndtering og høj kvalitet. Epoxyharpiksfyldstoffet SX 481 E binder ikke kun hurtigt og sikkert betonelementer til hinanden, men er også den optimale vedhæftningsløsning til et stort antal andre materialer som stål, plast eller natursten. Dens nemme bearbejdning og høje bøjningsstyrke gør det til det ideelle klæbemiddel til installation af betonrør, rumlegemer, isolationsplader eller indløbsaksler. Dens hurtige udvikling af trykstyrke understøtter optimerede produktions- og samleprocesser.

Emcekrete produktserien er formuleret f.e. til kraftlåsning af fugning af loft- og vægforbindelser, stålelementer indlejret i beton og også stive samlinger mellem præfabrikerede betonelementer.

BESKYTTELSE AF DEN FERSKE BETON

Fordampningsbeskyttelse med kvalitetsgevinst

Høj trykstyrke alene garanterer ikke, at din beton udviser tilstrækkelig holdbarhed. En anden vigtig variabel er dens densitet (i henhold til EN 206-1), fordi modstanden mod ydre i uences øges med en lavere porøsitet og permeabilitet. Kun ved tidlig påføring af et hærdningsmiddel på friske betonoverflader kan du opnå det ønskede holdbarhedsniveau i dine præfabrikerede betonelementer.

FOREBYGGELSE AF VANDABSORPTION

Vandafvisende, usynlig betonbeskyttelse

Hvis du vil forhindre vandoptagelse af dine præfabrikerede betonelementer og dermed reducere risikoen for frostskader og minimere sandsynligheden for alger eller mosvækst, er Nisiwa det rigtige valg. De hydrofobe stoffer tjener perfekt til at beskytte dine udvendige betonelementer.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123