De bedste løsninger
i bygningen
konstruktion

Kravene, der skal opfyldes i konstruktionen og brugen af bygningskonstruktioner, er mange og varierede. Især i projektingeniørfasen er timing, problemfri styring, omkostningseffektivitet og kvaliteten af de forskellige tilførselsaktiviteter af afgørende betydning. Vores rådgivere understøtter udviklere, arkitekter og planlæggere selv i planlægnings- og udbudsspecifikationsfasen og hjælper dem med at finde den bedste løsning til deres virksomhed.

Tilbyder omfattende support og løsninger af høj kvalitet

Vores medarbejdere vil også være en regelmæssig eller endda konstant tilstedeværelse på webstedet for hurtigt og fleksibelt at kunne reagere på kundens krav og udfordringer. De vil også støtte applikatorerne i udførelsen af deres arbejde og dermed sikre succes for hver eneste foranstaltning, der involverer MC -teknologi.

Stol på vores løsninger af høj kvalitet og vores tekniske rådgiveres kompetence, og sørg for at få den sikkerhed og pålidelighed, du har brug for til dine projekter.

Specialiserede produktsystemer til tætning, beskyttelse og reparation af bygninger

Vi tilbyder partnere, der er aktive inden for byggeri, specialiserede produktsystemer til tætning, beskyttelse og reparation af erhvervs- og beboelsesbygninger. Vores løsninger omfatter bituminøse og bitumenfrie vandtætningssystemer med høj effektivitet og superresistente, højtydende belægninger til gulve, vægge og lofter, for slet ikke at tale om vores afretningslag, plastre, render og mørtel. Og til reparation af historiske bygninger og strukturer tilbyder vi også et komplet udvalg af specialproduktsystemer, hvormed værdifuldt, kulturarvsbyggeri kan få nyt liv.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123