Udfordringer og løsninger

Broer er blandt de mest krævende og komplekse strukturer, man støder på inden for anlægsarbejde. De hjælper med at overvinde topografiske udfordringer og letter i høj grad rejsendes og varers mobilitet. De repræsenterer imidlertid en kæmpe udfordring med hensyn til planlægning, konstruktion og vedligeholdelse for både udviklere, arkitekter og ingeniører. Stadig stigende trafikmængder, stigende akselbelastninger og aggressive miljøforhold betyder også, at brostrukturer udsættes for stigende nedslidning. MC leverer et optimeret, ekspertise-drevet sortiment af produkter og tjenester til konstruktion og vedligeholdelse af broer. Disse ingeniørløsninger af høj kvalitet opfylder alle applikationskrav og leverer omkostningseffektivitet og pålidelighed fra den indledende planlægningsfase til projektafslutning.

Tilsætningsstoffer til ethvert krav

Beton efter mål

Broer er højteknologiske strukturer. De skal være holdbare, stabile og tilbyde en omfattende levetid. Derfor er kravene til betonen, der anvendes i deres konstruktion, meget høje. Den friske beton skal være i stand til at bevare god konsistens i lange påføringstider. Det skal også være særligt letflydende og endda selvkomprimerende. Den hærdede beton skal være usædvanligt stærk, såvel som modstandsdygtig over for forvitring, frost, afisningssalte og ældning-samtidig med at den udviser en fremragende overfladefinish. Kort sagt har broer brug for beton, der kan opfylde de mest krævende krav.

Med systemer med lang bevist værdi som Centrament eller Muraplast og med den perfekte kombination af flydende og robusthed, der tilbydes af den nye generation af MC-TechniFlow og MC-PowerFlow-produkter, har du de bedste blandingsløsninger til dine brokonstruktioner til rådighed -uanset om den er opført med præfabrikerede betonkomponenter eller støbt på stedet ved hjælp af færdigblandet beton.

 

Tætning af brofundamenter og anlæg

Pålidelig konstruktionstætning til effektiv beskyttelse mod vandindtrængning i jordkontaktområdet

De kræfter, der udøves af grundvand, kan være enorme og ofte uforudsigelige. Vand er i stand til at trænge ind i fundamentet af søjler, moler og lejer gennem et væld af kanaler. Det er derfor vigtigt at implementere professionel, pålidelig vandtætning af konstruktionen for at sikre dens permanente beskyttelse. Fra de årtier gennemprøvede polymermodificerede tykke bituminøse belægninger i Nafuflex-familien til de nye bitumenfri hybrid-vandtætningsforseglinger i Expert Proof-serien, kan du være sikker på at finde den bedst mulige løsning til pålidelig, sømløs, fugefri, fleksibel tætning til passer til enhver applikation.

Betonbeskyttelse og kosmetik

Giver en attraktiv, holdbar overfladefinish til nye brokonstruktioner

MC-Color-familiens modulære overfladebeskyttelsesområde giver pålideligt beskyttelse af betonen, der bruges i nye brokonstruktioner, mod vejrforhold, miljøangreb og store trafikmængder, for ikke at tale om bevidst deformering, forringelse og graffiti. Systemerne tjener også til at opgradere komponenter ved at give et strejf af farve. Med de tre produktlinjer MC-Color Proof, MC-Color Flair og MC-Color Flex og de ni tilgængelige varianter finder du helt sikkert en løsning, der er ideel til enhver applikation, uanset om den er gennemsigtig, pigmenteret, revner, graffiti frastødende eller i forskellige kombinationer.

Varig beskyttelse og holdbar reparation af betonkomponenter

Maksimering af pålidelighed og strukturel levetid

Brokonstruktioner af beton og murværk kræver skræddersyede reparations- og overfladesikringssystemer, der er i stand til at bekæmpe de former for forringelse, der uundgåeligt opstår på grund af deres udsatte placering og langvarige driftsperioder.

Nafufill KM 230 og Nafufill KM 250 er betonudskiftningssystemer, der kan opfylde enhver specifikation. Deres tekniske ydeevne overstiger alle etablerede standarder og giver dig maksimal kvalitetssikring. Til rehabiliteringsarbejde i store områder, der-af omkostningseffektivitet-tillader anvendelse af tørsprayprocessen, er Nafufill GTS den optimale løsning. Overfladebeskyttelsessystemer er afgørende for at sikre, at beton - hvad enten den er ny eller repareret - forbliver intakt og præsentabel på lang sigt. Rækken af ​​destruktive fænomener, der kan forekomme, omfatter ikke bare vejrforhold, miljøangreb og den dynamiske belastning forårsaget af trafik i bevægelse, men også flere og mere bevidste misdannelseshandlinger, med graffiti en særlig svøbe. Imidlertid giver MC-Color modulære overfladebeskyttelsesprodukter dig mulighed for at sætte virkelig effektive sikkerhedsforanstaltninger på plads med sine tre produktlinjer, MC-Color Proof, MC-Color Flair og MC-Color Flex. Du kan være sikker på en løsning til enhver applikationsprofil: gennemsigtighed, pigmenteret, revneoverbryder og graffitiafvisning.

MC-Color tilbyder også systemløsninger til direkte hærdning af betonudskiftningsmaterialer for at sikre hurtig og omkostningseffektiv jobudførelse.

 

Højtydende injektionssystemer

Til tætning, strukturel forstærkning og revner, hulrum og hulrumsforseglingsapplikationer

Det er ikke en sjældenhed, at revner i armerede betonbroer formerer sig dybt til armeringsjernet og endda forårsager adskillelse af hele komponenten. Over tid kan hulrum og hulrum også udvikle sig. Skadelige stoffer som vand eller chlorider er derefter i stand til at trænge uhindret ned til strukturens kerne og forårsage betydelig skade, der i sidste ende bringer stabiliteten af hele broen i fare.

Med vores MC-Injekt-systemer kan du forsegle revner, samlinger, hulrum og hulrum i brokomponenter pålideligt og holdbart og rehabilitere strukturen med hensyn til både dens funktionelle effektivitet og levetid.

 

Strukturelle rehabiliteringssystemer

Forlængelse af broens levetid

Mange aldrende broer mister noget af deres bærestyrke på grund af forringelse, korrosion eller beskadigelse af deres originale armeringsstål. Nu kan det være bemærkelsesværdigt billigt at gendanne dem til strukturel forsvarlighed takket være MC-DUR CFK kulfiberforstærkede strimler eller plader.

Selv bøjningsarmering håndteres let, med strimler limet enten i slidser eller på overfladen. I modsætning til konventionelle rehabiliteringssystemer har disse løsninger praktisk talt ingen indflydelse på passagehøjde. Jernbane- eller vejtrafikhøjde under broer forbliver uforstyrret, hvilket betyder, at der ikke er behov for adspredelser. Og hvis det er påkrævet, kan du også gøre dine MC-DUR CFK strips usynlige ved at påføre et lag Nafufill LM fint fyldstof og overfladebeskyttelsesbelægningen MC-Color Flair, for yderligere beskyttelse og en visuel opgradering.

 

Murreparationer

Effektiv vedligeholdelse og beskyttelse af natursten og murstensbyggede broer

Da murværk ofte er konstrueret af mursten eller blokke i stor skala uden bevægelsesfuger, skal enhver deformation som følge af dynamisk belastning eller termiske effekter absorberes af selve murværket. Dette betyder, at sammenføjningsmaterialet er særlig vigtigt: Det skal være tilstrækkeligt eftergivende og samtidig have tilstrækkelig styrke til at sikre en permanent binding mellem murstenene eller klodserne. Den mineralogiske sammensætning af murmørtel og injektionslim er også vigtig, når det kommer til at modstå murspecifikke kemiske angreb.

Oxal fugemørtler og injektionsklæbemidler tilbyder længe gennemprøvede løsninger på de specifikke krav til murværk.

 

Tætning af dækplader

Sikrer holdbar beskyttelse

Som store vandrette overflader på broer er kørebanedækplader tilbøjelige til at angribe af miljøfænomener som vand og afisningssalt. Det er derfor vigtigt, at disse plader er forsvarligt forseglet. Tidligere rent bitumenbaserede systemer opfylder ikke dagens krav. Tilfredsstillende resultater opnås kun ved påføring af et første vandtæt lag af epoxyharpiks, der er dækket af et bituminøst slidlag. Vores specielle broharpiks MC-DUR LF 480 giver optimal vedhæftning til både beton og bitumen og kan påføres som en primer, vandtætningsbarriere og et ridsende og nivellerende fyldstof. Det er også testet kompatibelt til applikationer såsom en pc -mørtel, der tilbyder optimale applikationsegenskaber og letter hurtige konstruktionsfremskridt.

 

Ekspansionsfuger

Ideelt tilpasset vejbelægninger til reduktion af trafikstøj

Konventionelle belægningsovergangssystemer såsom stålbaserede ekspansionsfuger er dyre og komplekse konstruktioner. De er svære at installere, og den forbipasserende trafik genererer en permanent støjgener, med forstyrrelser dag og nat især mærkbare i indre byområder. Belægningsudvidelsesfuger af asfalt såsom Nafutekt Plus tilbyder et stille, hurtigt og billigt alternativ. Kombinationen af den særlige bituminøse imprægneringsforbindelse, Nafutekt Plus, og et systemtestet aggregat af høj kvalitet, giver en holdbar overgang, der er i stand til at rumme bevægelser mellem broen og den åbne vej. Systemet tilpasser sig også let til den tilstødende belægning på kørebanen for at undgå denne støjkilde.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123