Udfordringer og løsninger

Opførelsen og vedligeholdelsen af vindkrafttårne kræver særlig opmærksomhed på holdbarheden af disse strukturer, da de ofte er placeret nær havet og udsættes for vind, vejr og salt. MC tilbyder bæredygtige løsninger til alle konstruktionsfaser samt vedligeholdelse af vindkraftstrukturer, der forbedrer deres langsigtede holdbarhed.

OPTIMER BETONSPRODUKTION TIL STIFTELSE

Store mængder beton, høj hydratiseringsvarme, ugunstige vejrforhold ...

Dette er nogle af de udfordringer, der opstår under udførelsen af fonde. MC giver dig en bred vifte af blandinger, såsom Muraplast-serien af multifunktionelle blødgørere og superplastificeringsmidler, Centrament Retard-retardanter og Murasit-hydratiseringshæmmer. For at overvinde vanskeligheder med hærdning tilbyder MC også Emcoril-produktserien en bred vifte af effektive hærdningsmidler.

OPTIMER BETONPRODUKTION TIL PRECAST ELEMENTER

Forøgelse af produktivitet og ydeevne i produktionen af præfabrikerede elementer

Hvert nyt projekt nye udfordringer skal tackles, da forskellige typer aggregater og bindemidler, forskellige vejrforhold, specifikke modstandsbehov.

 

Alle disse variabler skal overvejes på det tidspunkt for at udvikle den passende betonblanding. Her tilbyder MC dig en bred vifte af betonblandinger til optimering af fremstillingsprocessen af præfabrikerede elementer, såsom MC-PowerFlow PCE blødgøringsmidler og Muraplast superplastificeringslinjer. Ved dette vil du være i stand til at øge din produktivitet og ydeevne din produktion.

BESKYTTELSE AF STRUKTUREN OG ØGET BÆREDYGTIGHED

Modstandsdygtig mod vind, CO 2 og klorider

Vindkraftstrukturer udsættes for salt, slid, vibrationer og bevægelse, som kan skade strukturen. Med MC's højtydende belægninger fra MC-Colors produktsortiment kan du permanent beskytte betonen fra din vindkraftstruktur mod disse angreb. De er vanddampgennemtrængelige, fleksible, meget modstandsdygtige og hærder hurtigt. Kombineret med vores tekniske rådgivning og support giver vi dig den bedste tekniske løsning til bæredygtig beskyttelse af din bygning og øget holdbarhed.

KONSOLIDERING AF ELEMENTERNE

Til nem montering og konsolidering af betondele

Et kritisk trin til succesen med en konstruktion af en vindkraftkonstruktion er sikker samling og konsolidering af de lodrette samlinger mellem betondelene ved hjælp af fuger og klæbemidler fra MC som Emcekrete 80 og MC-DUR 1300 Plus. Dette giver dig de bedste tekniske egenskaber til denne type applikationer og hjælper dig endda med at reducere driftstiden for kraner.

STRUKTUREL REPARATION AF STRUKTUREN

Løsning af strukturelle problemer og reparation af betonskader

Hvis betonen på din vindkraftkonstruktion er beskadiget og skal repareres, tilbyder MC med Nafufill-serien en bred vifte af betonudskiftningssystemer til meget forskellige opgaver. Med Nafufill LM, Nafufill KM 220, Nafufill KM 230 og Nafufill KM 250 MC leveres fire reparations- og betonudskiftningsmørtler, der opfylder kravene i EN 1504 Del og giver planlæggere den nødvendige sikkerhed for deres reparationsopgaver. Dette hjælper dig med at tage din betonreparation til det næste niveau.

INJEKTION AF REVNER OG HULRUM

Forsegling af revner og hulrum og forhindring af følgeskader

Der er mange grunde til revner og hulrum i betonen i vindkraftstrukturer. Med produktfamilien MC-Injekt tilbyder MC dig globalt unikke, højtydende injektionssystemer, der sikkert og permanent kan lukke og forsegle revner og hulrum og forhindre følgeskader.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123