Fremstilling af beton
bedre i alle
aspekt

Vi leverer producenter af færdigblandet beton, færdigstøbte betonkomponenter og betonvarer produkter af høj kvalitet med upåklagelig pålidelighed; og vi åbner nye muligheder for arkitekter og planlæggere for omkostningseffektiv konstruktion til de højeste standarder. Hjælp dem således med at gøre beton bedre på alle måder.

OPRETTELSE AF NYE PERSPEKTIVER

Med vores moderne systemløsninger, der er skræddersyet til hvert specifikt sæt krav, sikrer vi løbende forbedringer i kvaliteten og fremstillingen af beton- og betonprodukter og forenkling i deres anvendelse, behandling og hærdning. Uanset hvor du befinder dig i det konkrete branche, kan du stole på vores specialrådgivers kompetence og ekspertise til at imødekomme dine behov og hjælpe med at sikre, at dit projekt er en succes i enhver henseende.

OMFATTENDE UDVALG AF PRODUKTER TIL PRODUKTION AF BETON

Tidlig styrke, endelig styrke, kompakthed, modstand, overfladekvalitet og nem placering - med vores blandinger kan din beton justeres til nøjagtigt de ydelsesfunktioner, du har brug for. Vores hærdningsmidler beskytter den friske beton mod udtørring, mens vores frigørelsesmidler sørger for, at betonen kan adskilles optimalt fra forskallingen, hvilket efterlader flade overflader af høj kvalitet.

Og i tilfælde af at der opstår skader enten under transit eller på stedet, tilbyder vi et omfattende udvalg af konkrete kosmetiske produkter, som effektivt kan omarbejdes og repareres de pågældende områder, hvilket efterlader en pletfri, perfekt matchet overfladefinish.

Fields of Expertise

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123