HVEM VI ER?

MC-Bauchemie er en af de førende internationale producenter af bygning af kemiske produkter og teknologier med aktiviteter i mere end 40 lande over hele kloden og en mere end 60 års succeshistorie. Uanset om det drejer sig om salg, produktstyring, administration, F&U eller produktion - vi tilbyder et stort udvalg af interessante job i en dynamisk voksende virksomhed. Er du interesseret i at slutte sig til os?

VORES VÆRDIER

"En virksomhed er kun så god som dens medarbejdere." Dette tilbud fra vores virksomheds grundlægger Heinrich-W. Müller er stadig et ledende princip i dag i vores ledelse og udvikling af medarbejdere. Vores folk tager sig af deres ansvar og deres personlige frihed og arbejder praktisk og tæt sammen i teams. Vi er fordomsfri, ekspert og kundeorienterede mennesker, der tager stor omhu for hvert eneste projekt og giver vores kunder såvel som vores kolleger individuel rådgivning for at finde den bedste løsning - hvilket bidrager til roen for alle deltagere. Faktisk er dette en af grundene til MC's over 60 år lange succeshistorie.

HVAD VI TILBYDER

Vi kombinerer det bedste fra en familiedrevet virksomhed med det bedste fra en professionel global gruppe og tilbyder praktikanter, kandidater og fagfolk gode muligheder for deres indrejse og karriereudvikling. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der giver et stort personligt omfang kombineret med et passende ansvarsniveau. Vi lægger stor vægt på uddannelse og støtte til vores medarbejdere med systematiske træningsprogrammer lige fra starten.

HVEM LETTER VI EFTER?

Vi byder altid varmt velkommen til medarbejdere med gode faglige og personlige færdigheder samt den rette motivation, godt hjerte og sind i alle områder af vores virksomhed - fra administration, F&U og produktion til produktledelse, forretningsudvikling og salg. Sund teknisk viden er selvfølgelig vigtig; dog lægger vi meget større vægt på medarbejderens personlighed og holdning til arbejde. Omgængelighed, en uafhængig og målfokuseret arbejdsform og en betydelig mængde personligt engagement og lidenskab samt et stort ansvar er alle aspekter, vi leder efter. Aspekter, som disse mennesker alle deler, nyder imidlertid også at arbejde med mennesker fra forskellige nationer og kulturer og viser åbenhed, nysgerrighed og pålidelighed. Hvis disse egenskaber matcher dine, vil du altid være rigtig for MC. Tag din chance!

Se listen over jobtilbud

PERSPEKTIVER OG MULIGHEDER

Karrierer hos MC er lige så individualiserede som de personligheder, der arbejder her. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der giver et stort personligt omfang kombineret med et passende ansvarsniveau.

DIN TILMELDING HOS MC

Uanset om praktikanter, kandidater eller fagfolk, motiverede medarbejdere med en passion for det, de gør, såvel som god gammel sund fornuft er altid velkomne i vores virksomhed - i F&U, i salg, i produktstyring, i administration, i vores lagerfaciliteter og i produktion . Som et internationalt aktivt, familieejet firma tilbyder vi dig korte, direkte beslutningsstier og attraktive udviklingsmuligheder. Vi har ikke faste karrierestiger. Det er snarere op til hver medarbejder at bygge sin egen trappe op til toppen. Er du interesseret i at konstruere din egen karrierestige?

 • Skoleforladere

  Vi er også meget engagerede i at tilbyde grunduddannelse til skoleforladte. I hele Tyskland støtter vi i øjeblikket i alt 45 lærlinge, og derfor modtager 15 unge hvert år en uddannelseskontrakt på forretnings-/administrations- eller kommercielt/teknisk område. I løbet af deres to eller tre og et halvt års læretid får disse lærlinge chancen for at arbejde i alle de relevante afdelinger i virksomheden som en del af et team, der aktivt er engageret i den daglige forretning af virksomheden. Der er endda mulighed for en udenlandsk udstationering til MC's kontorer i udlandet. Efter en vellykket afslutning af deres læretid kan ambitiøse, dedikerede lærlinge med gode karakterer fortsætte med at udvikle deres karriere på MC. Der er mange eksempler på tidligere praktikanter, der har forfalsket deres karriere med virksomheden.

 • Internationale praktikanter

  Vi tilbyder kandidater et internationalt uddannelsesprogram, hvor de kan lære MC's produkter og teknikker at kende, få erfaring på jobstedet og i projekter og oprette et internt og eksternt netværk. Enten forbereder vi dig om 18 til 24 måneder på et ansvarligt job i en af vores nationale eller regionale organisationer (International Traineeship). Eller du er allerede fast planlagt til et job i vores internationale organisation og vil være intensivt forberedt om 12 måneder i Tyskland og / eller et andet land på denne fremtidige udfordring (International Career Preparation).

 • Kandidater

  Uanset om du har afsluttet dine studier som civilingeniør, kemiker, mineralog eller økonom, eller du allerede har arbejdet nogle år i dit erhverv, tilbyder vi kandidater og unge fagfolk en masse spændende job og muligheder for at starte på MC - fra R&D, salg, marketing og produktstyring til administration, lager og vores produktion. Efter et systematisk træningsprogram i begyndelsen tager du hurtigt ansvar og får muligheder for at udvikle og arbejde selvstændigt. Du vil blive ledsaget af erfarne mentorer.

 • Professionelle

  Hvis du har stor erfaring inden for byggeindustrien som byggeingeniør, salgsrepræsentant, applikationstekniker eller forretningsudviklingschef, har du det helt rigtige hos MC. Vi leder altid efter kvalificerede og erfarne mennesker, der er i stand til at udvikle vores forretning og skabe succes. Vi tilbyder en masse spændende og værdifulde job og giver dig mulighed for at vokse og udvikle os sammen.

FORRETNINGSDIVISIONER

Alle vores forretningsaktiviteter er baseret på principperne om kvalitet og kundetilfredshed, fra vores produktionsanlæg, gennem vores laboratorier og vores lagre og videre til vores logistik- og salgsservice, vi opretholder de samme høje standarder. Og tilbyde interessante aktivitetsområder og udviklingsmuligheder for vores medarbejdere, der er den vigtigste søjle for vores virksomheds succes.

 • Administration

  MC’s administrative organisation består af en række forskellige enheder og funktioner. Mens indkøb er ansvarlig for indkøb af råvarer og varer, der er nødvendige for produktionsprocessen, går personaleafdelingen i gang med at finde nye aktører til virksomheden og hjælpe med den videre udvikling af eksisterende medarbejdere. Finance & Accounting beskæftiger sig med systematisk registrering, overvågning og rapportering af indkomststrømme og ow af varer og tjenester som grundlag for planlægning og kontrol i virksomheden. I mellemtiden er marketing- og kommunikationsafdelingen ansvarlig ikke kun for produktfremme, men også for at holde medarbejdere og eksterne interessenter orienteret om virksomhedens aktiviteter.

 • Business Development Management

  I en international virksomhed som MC er den rolle, der udføres af Business Development Management -teamet, særlig vigtig. Vores forretningsudviklingschefer holder kommunikationen kørende uden problemer mellem divisionerne og enhederne på vores hovedkvarter i Tyskland og de lande, som de er ansvarlige for rundt om i verden. De støtter også de regionale og landeansvarlige i at udvide deres forretningsaktiviteter, udvikle nye markeder og udnytte markedspotentialet.

 • Logistik

  Vores medarbejdere i Logistik -enheden giver grænsefladen mellem produktion og salg på den ene side og vores kunder på den anden side og sikrer den optimale planlægning og udførelse af al relevant varelagring, materialehåndtering og transportaktiviteter. Hver dag sikrer de, at vores kunder modtager deres ordrer lige i tide, konstant med det formål at holde dem tilfredse ved at levere en pålidelig, præcis og punktlig service.

 • Global Product & Line Management

  Det globale produktstyringsteam er bindeleddet mellem vores forretningsområder R&D, Business Development Management, ekspertiseområder og salg. MC’s produktchefer er ansvarlige for deres respektive produktgrupper, udviklingen af nye produkter og målretning af marketingaktiviteter tilpasset kunde- og markedsprofiler. De hjælper vores internationale salgsenheder og ekspertiseområderne med at løse tekniske spørgsmål og ved at levere marketingmateriale og arrangere produktuddannelsesressourcer og events.

 • Fagområder

  Vores medarbejdere inden for ekspertiseområder er ansvarlige for at samle og samle al MC's knowhow inden for specifikke teknologier og sikre, at den effektivt overføres i hele organisationen. De arbejder meget tæt sammen med Global Product Management, Regional Management og Business Development Management og udfører markedsanalyser for at identificere nye muligheder for indtægtsgenerering. De udvikler derefter produkt- og salgsstrategier, der er tilpasset udviklingen af et sådant markedspotentiale, understøttet af passende salgsfremmende og uddannelsesmæssige aktiviteter.

 • Salg

  Salgsrepræsentanter er af central betydning for MC-Bauchemie som de primære kontaktpunkter med vores kunder. De er ansvarlige for at pleje vores klientforhold og sørge for, at vores produkter bliver solgt. De skal kende MC’s produktsystemer meget godt og være i stand til at tilbyde løsninger, der er skræddersyet til de specifikke krav i hver applikation. De er ansvarlige for at forvalte og udvikle deres territorier på eget initiativ, etablere og pleje et netværk af kunder og partnere, mens de konstant søger og vinder nye kunder. De bistås dagligt i disse aktiviteter af et salgsbackoffice, vores applikationstekniske afdelinger og vores produktstyringsfolk.

 • Forskning & Udvikling

  Vores motivation er at løse nutidens problemer og at udvikle morgendagens standarder, at holde et skridt foran mængden og forlænge udviklingen ud over den etablerede topmoderne teknik. I vores F & U -afdeling udvikler vi nye produkter og systemer, som er en integreret del af vores virksomhedskultur og en vigtig bidragyder til vores succes. En tiendedel af vores arbejdsstyrke er ansat i F & U -divisionen. Kemikere, mineraloger og materialeteknologer fra vores laboratorier har meget tætte bånd med vores tekniske produktledelse og vores specialiserede feltrådgivere rundt om i verden. Fra denne frugtbare jord vokser innovative ideer og løsninger tilpasset de specifikke krav fra vores partnere og deres projekter. Faktisk har vi i løbet af de sidste fem årtier plus udviklet en række produkter, der er blevet industrielle standarder.

 • Produktion

  Vi har i øjeblikket over 20 udviklings- og produktionsfaciliteter rundt om i verden, herunder Brasilien, Tyskland, Indien og Rusland, hvor vi udvikler og producerer tilsætningsstoffer, mørtler, render, afretningslag, klæbemidler, belægninger, vandtætningsbarrierer, fugemasser eller specialproducerende produktsystemer . Ved hjælp af specielle råvarer og formuleringer fremstiller vi disse i vores egne produktionsfaciliteter ved hjælp af den mest avancerede teknologi i selen med vores folks omfattende ekspertise.

ARBEJDER HOS MC

Brug af kreativ frihed, påtage sig ansvar, flytte noget sammen og vokse sammen - det er hvad vores medarbejdere sætter pris på ved MC; og beløn det med engagement, loyalitet og langvarig tilknytning.

Medarbejderudtalelser

person

"Det pæne ved mit job er, at selvom jeg er lønnet, nyder jeg stadig min frihed, og jeg er i stand til at organisere min dag på min egen måde. Iagttager udviklingen i virksomheden gennem de sidste 20 år og ser, hvordan den er vokset gør mig også ret stolt over at være en af virksomhedens medarbejdere."

Luzian Haida, salgsrepræsentant hos MC siden 1998

person

”Jeg har arbejdet for MC i over 13 år nu og føler mig meget hjemme her. Som global produktchef er jeg ansvarlig for at angive de vigtigste parametre i mine produktområder. På grund af den åbne kommunikation med mine kolleger fra laboratorie- og salgsafdelingen såvel som med den øverste ledelse er vi altid i stand til at finde konstruktive løsninger. Jeg sætter stor pris på holdånden på MC og de venlige relationer, jeg har med mine kolleger.”

Dr. Jana Schütten, Product Manager, med MC siden 2006

person

"Jeg har været involveret i - og været med til at forme - MCs internationale vækst i mere end to årtier nu. Jeg nyder især at samarbejde med mine kolleger fra forskellige lande og kulturer - en ånd af samarbejde, der har givet anledning til adskillige fælles minder og endda venskaber.

Kai Schareina, Direktør for Human Resources, med MC siden 1989

person

"Fra starten af min rolle med MC havde jeg en følelse af at høre til. Jeg kan godt lide at arbejde for et firma, der begejstrer mig og giver mig muligheden for at vokse med det og udvikle mig selv."

Maria L. Perez, Business Development Manager, med MC siden 2011

person

"Det er altid givende at se produkter, der er skabt af os i laboratoriet, blive opskaleret til større industrielle tonnager. Jeg finder det også spændende og en fornøjelse at kunne deltage i - og yde mit eget bidrag til - sådan en mangfoldighed af forskningsprojekter.“

Björn Schmidt, Team Manager Laboratory med MC siden 2006

person

"Lige fra starten var jeg glad for at påtage mig ansvaret hos MC, hvor virksomheden tidligt viste meget tillid til mig. Dette har bestemt hjulpet min udvikling både professionelt og på et personligt niveau. Jeg har været hos MC i mere end 13 år nu, og jeg kan godt lide det faktum, at du aldrig behandles som et HR-filnummer her; du bliver værdsat som et individ og får ægte muligheder for at skabe din egen succes.”

Rebecca Sprenger, Director Procurement National hos MC siden 2007

person

"Træningskurserne og seminarerne på MC har gjort mig stærk og har givet mig muligheden for at udvikle mig i forskellige retninger. Mine linjechefer har altid støttet mig, hvilket har gjort det muligt for mig at fremme min karriere fra lagerekspert til junior manager.

Valmir Mesquita, Junior Manager Logistics med MC siden 2015

person

"Forskning og udvikling prioriteres højt hos MC. Jeg har et fremragende team, og vi får bred frihed i vores arbejde, så selvom dette er et seriøst ansvar, kan jeg godt lide at drive nye ideer og innovationer frem. Et eksempel har været implementeringen af en ny generation af polymerbaserede betonblandinger, fra laboratoriefasen til lancering af markedet.“

John van Diemen, Direktør for forskning og udvikling, hos MC siden 2018

person

"Informationsteknologi står ikke stille - og jeg er den samme. Jeg nyder at være involveret i udformning, planlægning og implementering af nationale og internationale projekter. Og jeg er især taknemmelig for, at MC efter min læretid var med til at støtte mig, mens jeg studerede. på natskole til min kandidatgrad i it-management.“

Sven Steppa, Vicechef for it-afdeling med MC siden 2009

person

"Lige fra mit første jobinterview med MC indså jeg, at der ville være masser af opgavevariation i virksomheden. Det appellerede meget til mig, og det viste sig også hurtigt at være sandt. Jeg har allerede været involveret i en lang række af nye og spændende emner, der sætter mig i stand til at lære og udvikle vigtige færdigheder.“

Karina Lukas, Human Resources Specialist, med MC siden 2015

person

"Hos MC har jeg opdaget, hvad det betyder at arbejde i en ægte familieejet og administreret virksomhed. Uanset hvor hård udfordringen, vi er altid i stand til at samle vores styrker og møde den sammen. Med de enkelte afdelinger, der arbejder hånd i hånd som denne , du fortsætter bare med at lære.“

Kevin Buchholz, Junior Manager Production - PCE Plant, med MC siden 2011

person

"At arbejde på nye udviklinger i et team sammen med produktledelse, vores laboratorium og salgsafdelingen, der inkorporerer mine egne ideer og nærheden til kunden, er alt, hvad jeg ikke vil gå glip af."

Uwe Strauch, Application Engineer, hos MC siden 1999

Medarbejderudvikling

“En virksomhed er kun så god som dens medarbejdere” - Dette citat fra vores virksomheds grundlægger Heinrich W. Müller er fortsat et af vores ledende principper i vores tilgang til medarbejderuddannelse og afspejles især i vores lærlingeuddannelse, uddannelse og CPD (kontinuerlig faglig udvikling) aktiviteter. Vores program er kendt over hele verden og er unikt i sin make-up. Vi tilbyder vores medarbejdere systematisk træning og individuel udvikling tilpasset deres talenter, ønsker og selvfølgelig deres engagement. Vores lærlingeuddannelser, uddannelses- og uddannelsespakker skaber kompetence og motivation i en, hvilket ikke kun gavner vores folk, men også og især vores kunder. Dette er en vigtig komponent i vores succes.

GRUNDLÆGGENDE TRÆNINGSKURSER

Hos MC er nye deltagere ikke kun individuelt fortrolige med deres nye opgaver og omgivelser, de drager også fordel af en systematisk kursusstruktur, der bygger fra grundlæggende til avanceret og giver dem essentiel teoretisk og praktisk viden om vores produktteknologier og processer. De produktrelaterede emner suppleres med forretningsstudier og salgsbaseret emne. På denne måde sørger vi for, at vores medarbejdere er ordentligt udstyret til en bred vifte af opgaver og opgaver. Uddannelseskurserne, der er åbne for vores medarbejdere rundt omkring i verden, afholdes flere gange om året på tysk og engelsk.

Medarbejderudvikling

Selv efter at de har fundet deres fødder i virksomheden, holder vi et vågent øje med vores medarbejdere. Vi tilbyder en række efteruddannelses- og CPD-muligheder og hjælper dem med at få succes og holde deres karriere i den rigtige retning. Vi afholder mange af kurserne internt i vores virksomhedsejede og-opererede træningscentre. Fra salgskundskaber og fortrolighed med MS Office til præsentationsseminarer, både felthærdede eksperter inden for vores organisation og eksterne specialister leverer et bredt spektrum af interessant og engagerende træningsindhold. Vi tilbyder også vores folk mulighed for at deltage i sprogkurser for at forberede dem endnu mere effektivt til international pligt.

MANAGEMENT UDDANNELSE

Ledelsen bærer et stort ansvar for succes og videreudvikling af virksomheden og også for at give ledelse, vejledning og opmuntring til vores medarbejdere. Derfor inkluderer vores program ikke kun træningskurser, der beskæftiger sig med forretningsadministration og -strategi, men også interne og eksterne ledelsesseminarer for at sikre, at vores ledende principper - vores virksomhedsværdier - vedrørende samarbejde og ledelse implementeres og overholdes korrekt. Og endelig: I mange år nu har vi også opmuntret udviklingen af vores kommende ledere med et modulært træningsprogram for at forberede dem til deres fremtidige ledelsesopgaver.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at sende os din uopfordrede ansøgning, er du velkommen til at kontakte os.

 • MC-Bauchemie Danmark ApS

  MC-Bauchemie Danmark ApS

  Gammel Kongevej 60, 17.

  1850 Frederiksberg C

  Danmark
  career@mc-bauchemie.com

Send

Jobtilbud

MC er altid klar til at byde medarbejdere med den rigtige motivation, hjertet og sindet varmt velkommen til alle områder af virksomheden - hvad enten det drejer sig om salg, produktledelse, administration, forskning og udvikling eller i produktion. Hvis der ikke er ledig stilling i henhold til dine færdigheder, erfaringer og interesser, bedes du sende os din ansøgning. Så vil vi kontrollere mulighederne internt. Vi ser frem til din kontakt og snart at kende dig.

ØNSKER DU AT BLIVE MEDLEM AF MC?

Vi forstår kunden som en langsigtet partner og bygger et tæt personligt forhold.

Se jobtilbud
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123