Systemløsninger

Parkeringshuse med flere etager og underjordiske er for det meste konstrueret af armeret beton på trods af svaghederne ved dette byggemateriale. MC-Bauchemies systemløsninger supplerer armeret betons ydeevne i parkeringshuse med flere etager og underjordiske. For eksempel forhindrer MC-DUR- og MC-Floor-belægningssystemer penetration af skadelige væsker og aerosolstoffer for at beskytte stålarmeringen mod korrosion. Cementbaserede Nafufill-mørtel erstatter forurenet beton og opretholder konstruktionens langsigtede bæreevne. Og injektionsmaterialer fra MC-Injekt-serien forsegler revner og forsegler samlinger permanent mod vandgennemtrængning.

Gulvbelægning

Gulvbelægning

Det tyske operativsystem til klassificering af gulvoverfladebeskyttelse er bredt anerkendt internationalt. OS 8, OS 10 og OS 11-belægningssystemer er designet til at beskytte armeret betondæk og gulve på parkeringshuse med flere etager og underjordiske mod virkningerne af fugt og armeringskorrosion. I overensstemmelse med disse kvaliteter er parkeringssystemerne i MC-DUR-produktlinjen skridsikker, nem at rengøre og med korrekt vedligeholdelse og pleje vil de vare i årtier. Og vores nye KineticBoost®-belægninger er også særligt hurtige og sikre at påføre, samt er meget modstandsdygtige over for slid.

Mere

Betonreparation

Betonreparation

Forurening forårsaget af optagelsen af afisningssalt i den originale beton af gulve, søjler og vægbaser afhjælpes ofte i vedligeholdelseskampagner ved parkeringspladser ved hjælp af betonudskiftningssystemer fra Nafufill-produktfamilien. Dette fornyer korrosionsbeskyttelsen af armeringen, forhindrer fremtidig indtrængning af afisningssalte og forbedrer de behandlede komponenters bæreevne og brandmodstand.

Mere

Samlinger og fugemasser

Samlinger og fugemasser

I parkeringshuse med flere etager og underjordiske områder er strukturelementer, store betonområder og betonsektioner adskilt af samlinger for at forhindre revner i strukturen. Samlingerne skal være vandtætte for at beskytte både armeret beton og brugerkøretøjerne selv mod ætsende væsker. Til dette formål tilbyder MC fleksible fugemasser fra Mycoflex produktlinjen og MC-Floor Connect fugeprofiler, der er specielt udviklet til parkeringshuse i flere etager.

Mere

Injektionssystemer

Injektionssystemer

Revner i gulvet og dækpladerne på parkeringshuse med flere etager skal forsegles for at beskytte armeret beton mod afisningssalt. På underjordiske parkeringspladser er tætning af bevægelsesfuger såvel som vægforbindelser ligeledes afgørende. Polyurethan- og hydrostrukturharpikser fra MC-Injekt-mærket har en gennemprøvet, årtier lang track record inden for sådanne vandtætningsapplikationer, hvilket gør MC-Bauchemie til verdens førende inden for injektionsteknologi.

Mere

Strukturel styrkelse

Strukturel styrkelse

CFRP-stropper og plader gør det muligt at forbedre eller bære fuldstændig genopretning af komponenternes bæreevne på specialbyggede parkeringspladser. Testede og godkendte kompositmaterialer fremstillet af kulfibre og syntetiske harpikslimer fra produktlinjerne MC-CarbonFiber og MC-CarboSolid anvendes i vid udstrækning til dette formål.

Mere

Overfladebeskyttelse

Overfladebeskyttelse

Overfladebeskyttelsessystemer i MC-Colors produktfamilie til søjler, vægge og lofter beskytter armeret beton på parkeringspladser ved at forhindre kulsyre og beskytte mod sprøjtevand indeholdende afisningssalte. Ud over disse tekniske mål muliggør de differentiering i farvedesignet på de enkelte niveauer for at lette wayfinding for brugerne. Overfladebeskyttelsessystemer i lyse farver øger også brugernes følelse af sikkerhed og sparer lysenergi.

Mere

Hvordan

Når du installerer gulvbelægning i parkeringshuse i flere etager og underjordiske, sikrer tre ting størst mulig succes. For det første den gennemtænkte arbejdsorganisation og den koncentrerede arbejdsgang. For det andet overfladeforberedelsen, fordi den bestemmer belægningssystemets vedhæftning til betonsubstratet. Og endelig den omhyggelige installation af de enkelte syntetiske harpikslag.

Overfladeforberedelse

Overfladeforberedelse

Inden belægningssystemet påføres gulvene i en parkeringshus eller underjordisk parkeringsplads, skal underlaget være klargjort. Dette gøres normalt ved sprængning eller slibning. Dette renser og ru basalaget for at opnå en holdbar binding mellem armeret beton og belægningen og for at sikre den langsigtede funktion af hele gulvkonstruktionen.

Mere

Anvendelse af beskyttelsessystemet

Anvendelse af beskyttelsessystemet

Gulvbelægningen på en parkeringshus i flere etager eller underjordisk påføres i en række separate arbejdsfaser. Efter overfladeforberedelse og grunding er der, afhængigt af specifikationen, installeret en ridsebelægning og en revnebroende membran. Endelig påføres et eller flere slidlag. Resultatet er et elastisk og uigennemtrængeligt belægningssystem, der er i stand til at yde årtiers beskyttelse, der beskytter betonen mod at trænge ind i væsker og armeringen mod korrosion.

Mere

Rampeanvendelse

Rampeanvendelse

I parkeringshuse med flere etager er de enkelte niveauer for det meste forbundet med ramper. Især ved bremsning og acceleration af bilerne virker der store belastninger på rampernes gulve. Derfor skal belægningssystemerne på ramperne være meget robuste og modstandsdygtige.

Mere
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123